Villerslevgaard.dk ©

Kontakt:
Vibberstoftvej 8
7752 Snedsted
Tlf.: 97 93 63 44 - 40 82 53 30
Fax: 97 93 64 63
villerslevgaard@os.dk

• Fotoalbum

• Læg en hilsen i vores gæstebog »

     

 


Familien

Siden 1997 har Anders Hargaard og Joan Löhning, drevet og ejet gården, sammen med børnene: Martha Louise, Laust Emil og Emma Katrine.

 Men hvorfor er det ”fedt” at bo på landet?

 

 

Emma Katrine:

Man må gerne være beskidt og gå i gammelt tøj. Og så kan man køre rigtig hurtigt på sin crosser ude på marken, når den er høstet! Før de høster – kan man jo gemme sig i kornet. Det kan man ikke inde i byen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Laust Emil:

Det er sjovt at køre med far i traktoren, især hvis jeg selv må styre med. Man kan jo også plukke blommer hver dag i sin have. De smager bare godt!

 

 

 

 


 

 

 

Martha Louise:

Der er meget frisk luft, på nær når det lugter af gylle. Vi har mange huler i læbæltet og Frigg kan løbe rundt og snuse over det hele. Jeg synes, vi har en smuk udsigt.

 

 

 


 

 

 

 

Joan Löhning:

Det er et fantastisk privilegium, at man kan følge med i årets gang. Det er dejligt, at der er højt til himlen og plads til ungerne både ude og inde. Man mærker virkelig, at hver dag er en ny dag med nye muligheder og udfordringerJ

 


 

 

 

 

 

 

Anders Hargaard:

Jeg har, siden jeg var en lille dreng, altid ønsket mig at blive landmand og bo på min fædrene gård. Der er MEGET liv på landet og der er ikke to dage der er ens. Og, så er det dejligt, at arbejde med dyr.